Proef een stukje Peelgeluk

Wil je ook een stukje Peelgeluk ervaren? Ontdek de cultuurhistorie van Meijel in het arrangement "Een stukje Peelgeluk". Het arrangement voert je zowel culinair als middels een wandeling langs een aantal "Meelse" cultuurhistorische schatten. 

Afstand:
4,5 kilometer

Start locatie:
Oranje Hotel

Prijs:
€ 8,95 p.p. incl. BTW

Informatie aanvragen

Download brochure
Je start op het terras van Oranje Hotel waar je geniet van een stukje cultuurhistorie: een echt "Meels Wentelteefje". Tientallen jaren geleden smulden peelarbeiders al van dit gerecht.  Na een dag turf steken werden de oude boterhammen door het ei gehaald en opgediend met een stukje boter. Een ware lekkernij! 

Met "een goede bodem" ga je al wandelend op weg langs de cultuurschatten van Meijel. De route van "Ommetje KEN" voert je langs vele bezienswaardigheden, historische gebouwen en Rijksmonumenten waar ultiem Peelgeluk ervaren wordt. De route wordt aangegeven met Linjizers (turfschoppen) waarin de routepijl verwerkt is. Op deze Linjizers vindt je tevens een tekst die kort iets vertelt over de objecten langs de route.

Sluit het rondje af onder het genot van een kopje koffie/thee op het terras van "Hotel Oranje" (punt 27 op de route). Onze medewerkers vertellen je graag wat meer details over de rijke historie van ons pand.

Het arrangement is inclusief:
  • Meels Wentelteefje (inclusief consumptie)
  • Brochure "Ommetje KEN"
  • Eén kopje Koffie/Thee/Fris

Prijs per persoon: € 8,95 

Startlocatie arrangement:

Oranje Hotel Meijel
Raadhuisplein 11
5768 AR Meijel
0774661839
www.oranjehotelmeijel.nl 


Reactie s over dit uitstapje

Plaats als 1e een reactie!

Reactie plaatsen

* verplichte velden
Eten & Drinken

Eten & Drinken

De mogelijkheden om te eten & Drinken in Meijel bekijk je eenvoudig via onze...
Parkeren

Parkeren

Bekijk de parkeermogelijkheden op onze interactieve kaart!
Terug naar overzicht