30 oktober 2016 - Walk 4 Brains Meijel

Locatie: Meijel

Walk 4 Brains Meijel

Walk4Brains is een internationaal initiatief, waarbij wandelaars tegen sponsoring een wandeltocht lopen. Het geld dat hiermee opgehaald wordt, komt in Nederland ten goede aan de stichting Stop Hersentumoren. Deze stichting zet zich in om de ontwikkeling van onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken.

U kunt mee wandelen door de prachtige omgeving van het Noord Limburgse plaatsje Meijel en u ontdekt het mooie wandelgebied! U steunt het goede doel door het inschrijfgeld te betalen en laat u sponsoren door familie, vrienden of bedrijven en wandel zoveel mogelijk geld bij elkaar!

U kunt kiezen voor 2 verschillende routes: 5 km, of 10 km. (nog niet definitief, in 2016: nieuwe routes)

Walk4Brains Meijel is een initiatief van Joost Cranenbroek, Judith Weekers en Mieke Luijten. Judith heeft in 2011 te horen gekregen dat zij een hersentumor heeft. Deze ziekte kan tot op de dag van vandaag niet overwonnen worden. Mensen die een hersentumor krijgen, mogen zelfs niet hopen op een procentje overlevingskans. Linda Verhaag-Luijten (een nicht van Mieke) is in 2012 helaas  aan de gevolgen van een hersentumor overleden. Dit is iets waar wij en menigeen ander, niet mee om kunnen gaan en al zeker niet in deze tijd waarbij techniek en wetenschap steeds beter worden. Daarom dit initiatief!

Hopelijk wandelt ook u mee met de Walk4Brains in Meijel in 2016, om zo in de toekomst mensen met een hersentumor wel een sprankje hoop op overleven te geven. In 2013 hebben 1116 mensen deelgenomen aan onze wandeltocht Walk4Brains. Een enorm succes. Dit motiveerde ons extra om deze warme ervaring te herhalen en wel op zondag 30-10-2016. De opbrengst van onze tocht komt geheel ten goede aan het mogelijk maken van meer hersentumorenonderzoek! Mocht u niet kunnen deelnemen aan onze tocht en wilt u toch het goede doel steunen, dan zeggen wij graag! Doe dit dan door rechtstreeks geld over te maken op ons IBAN rekeningnummer NL74 RABO 3154395946 tnv J Cranenbroek Rabobank Peel en Maas. (Vermeld u dan als onderwerp uw email adres zodat wij u ook ten alle tijden kunnen bedanken).


Terug naar overzicht
INOVA
De Heere Van Meijel B.V.
SaChaLo
Van Dessel Beheer B.V.
Ontwerpstudio BOMM
Math Peeters Garagedeuren
Fier Dakcontrol B.V.
Die-sign.nl
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
RefurbPoint.nl
De Goejje
Meant4Life
Stapperij De Vangrail
t IJshofje
Versmarkt Meijel
Bakkerij Dikke Mik
Oppe Koffie
Coolen-Pluijm
Slakas Verandabouw B.V.
Auto Hunnekens B.V.
Agrippa B.V.
Hegawa B.V.
Kindcentrum Meijel
Greentrust
Mereno B.V.
IN
Metaal Flex Nederland B.V.
Centrum de Peel
Sint Jozef Wonen en Zorg
BijJoppe
Alterna Ass. en Fin. Dienstverl.
Cox en Partners Vastgoedjuristen B.V.
Fysio en Sport Meijel
Piet Martens
Mulleners Vastgoed B.V.
Negen B.V. / Dorpslab
Ondernemend Meijel
Vallura
Uitvaartbegeleiding van den Boom
Eline food & coaching
Philipsen Melkvee V.O.F. & Zorgboerderij KOE
Angelique Verstappen
EGEM
De Slokhoek