Finale EK-zijspan in Meijel

Europees spektakel tijdens de motorcross in Meijel

Op 29 en 30 September vindt op circuit de Vossenberg in Meijel de jaarlijkse motorcross plaats, met dit jaar als hoofdschotel de finale van het EK zijspan. Tijdens dit weekend komen zijspancombinaties van diverse nationaliteiten aan de start.

Het weekend wordt op zaterdag 29 September geopend. Op deze dag komen er diverse klassen aan de start. De MCC Meijel-clubrijders starten als eerste tijdens de clubklasse. Ook komen de jeugdige talenten aan de start in de ‘Kids & Sidecars’ klasse. Verder worden de open zijspanklasse en open soloklasse in het programma opgenomen. Als laatste zullen de 50cc classic motoren aan de start komen, voor vele toeschouwers een feest van herkenning.

Op zondag 30 September gaan we door met het ‘Europees Kampioenschap Zijspan’, waarbij tijdens de nevenreeksen de junioren, senioren en nationalen klassen aan de start komen. Momenteel wordt het EK-klassement aangevoerd door twee Nederlandse combinaties Mulders-V/d Wiel en Keuben-de Laat. Zij worden echter stevig op de hielen gezeten door het Zwitserse duo Bollen-Strauss en de Duitsers Prummer-Lange. Maar ook verder in de top tien zien we een aantal Engelse en Franse combinaties die nog in kansrijke posities verkeren. In dit spektakel zullen ook twee Meijelse spannen aan de start komen; te weten Lins Stijnen-Gerald Verstappen en de nationale kampioenen van 2017 Bram van Dijk en Loet van der Putten.

 

Naast het motorcross-spektakel is er op zaterdag- en zondagavond veel ruimte voor gezelligheid in de feesttent van MCC Meijel.


Terug naar overzicht
INOVA
De Heere Van Meijel B.V.
SaChaLo
Van Dessel Beheer B.V.
Ontwerpstudio BOMM
Math Peeters Garagedeuren
Fier Dakcontrol B.V.
Die-sign.nl
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
RefurbPoint.nl
De Goejje
Meant4Life
Stapperij De Vangrail
t IJshofje
Versmarkt Meijel
Bakkerij Dikke Mik
Oppe Koffie
Coolen-Pluijm
Slakas Verandabouw B.V.
Auto Hunnekens B.V.
Agrippa B.V.
Hegawa B.V.
Kindcentrum Meijel
Greentrust
Mereno B.V.
IN
Metaal Flex Nederland B.V.
Centrum de Peel
Sint Jozef Wonen en Zorg
BijJoppe
Alterna Ass. en Fin. Dienstverl.
Cox en Partners Vastgoedjuristen B.V.
Fysio en Sport Meijel
Piet Martens
Mulleners Vastgoed B.V.
Negen B.V. / Dorpslab
Ondernemend Meijel
Vallura
Uitvaartbegeleiding van den Boom
Eline food & coaching
Philipsen Melkvee V.O.F. & Zorgboerderij KOE
Angelique Verstappen
EGEM
De Slokhoek