5 juli 2019 - Summer Kick-Off (11e editie) - 5 & 6 juli 2019

Locatie: Trambaan, Meijel

Summer Kick-Off (11e editie) - 5 & 6 juli 2019 Op 5 & 6 juli 2019 is de Trambaan weer het decor van de 11e editie van Summer Kick-Off. Het werd tijd! Eindelijk begint je zomervakantie weer met hoe het de afgelopen jaren ook begon.

Summer Kick-Off zal een tweedaags evenement worden met een vrijdag- en zaterdag editie. Vrijdag 5 juli is de minimale leeftijd 16 jaar en zullen de lokale artiesten een ouderwets gezellig sfeertje neerzetten op de Trambaan in Meijel.

Op zaterdag 5 juli is de minimale leeftijd 14 jaar, zoals je van ons gewend bent. De dag wordt afgetrapt met een sportief volleybaltoernooi. ‘s Avonds zullen de lokale artiesten weer het podium op kruipen om de jeugd van Peel en Maas en omstreken een gezellige avond te bezorgen.

Summer Kick-Off slaat conceptueel gezien een nieuwe weg in. De slogan ‘Het werd tijd’ is vooral dit jaar vatbaar voor meerdere interpretaties. De organisatie is trots dat ze dit jaar weer terug zijn. Maar is natuurlijk ook tijd voor vakantie! Althans op 5 juli is het tijd voor de zomervakantie. Wie kijkt daar nu niet naar uit?! Dat straalt het nieuwe concept uitstekend uit.

De organisatie kiest er ook voor om de sterktes van Summer Kick-Off te behouden en te versterken. De unieke en blijvende kenmerken van Summer Kick-Off zijn de 14+-leeftijd, het volleybaltoernooi, lokale artiesten en hét feest.

De organisatie is erg enthousiast nu ze weer bezig zijn met de voorbereidingen voor een nieuwe editie. Summer Kick-Off heeft immers ook een historie om trots op te zijn en wat zeker niet verloren mag gaan. Benieuwd naar meer informatie?

Houd onze website (www.summerkickoff.nl) en social media in de gaten voor onder andere de ticketverkoop, inschrijvingen voor het volleybaltoernooi, het concept en artiesten.

Terug naar overzicht
Agrippa B.V.
Auto Hunnekens B.V.
DikkeMik Meijel
BijJoppe
Centrum de Peel 
Coolen-Pluijm
De heere van Meijel
Die-sign.nl
Fier Dakcontrol B.V.
Floral Dance Art
Focus Vastgoed
Fysio en Sport Meijel
Hegawa B.V.
Holding P.J. Martens BV
IJshofje
IN
IsoProfs
Kindcentrum Meijel
Lindeboom
Meant4Life
Mereno B.V.
Metaalflex
Dorpslab
Ondernemend Meijel
Ontwerpstudio BOMM
Oppe Koffie
Oranje Hotel
Cox en Partners vastgoed juristen
Jongen-Meulen Grondparticipaties V.O.F.
Maison Makelaars Peel en Maas / Horst aan de Maas
MVI Ontwikkelingen BV / Mulleners vastgoed
Tom4Life / Kwekerij van Bree-Rijks BV
W.J.J. Pluijm Beheer Meijel B.V.
Math Peeters Garagedeuren
Peel en Maas Electronics
Rozenberg Bouwcontrol
Slagerij Rutten V.O.F.
Slakas Verandabouw B.V.
Sporthelden
Stapperij De Vangrail
Tandartspraktijk SaChaLo
INOVA
Vallura
Van den Boom
Van Dessel Beheer B.V.
Versmarkt Meijel
Dotzz & Delizz B.V. (Grijp)
Assurantiekantoor Schriks
Boerkamps B.V.
BOEM
E & M Interieurmakers
Sint Jozef Wonen en Zorg