3 november 2017 - Oogcafé Meijel

Locatie: Oppe Koffie, Meijel

Oogcafé Meijel

Hierbij willen wij u informeren dat er binnen Durnééve, Raadhuisplein 3, 5768 AR in Meijel, een initiatief met als thema het “ Oogcafé “ mogelijk gaat worden.

Deze mogelijkheid is mede tot stand gekomen vanuit de behoefte die er is binnen Meijel voor een ontmoetingsplek voor mensen een Visuele beperking / Oogaandoening.

Het is ontstaan vanuit de visie om een laagdrempelig lotgenotencontact in een ongedwongen sfeer mogelijk te maken voor de Blinde en / of Slechtziende medemens.

Tijdens de contact - en ontmoetingsochtenden worden er bij aanvang de wensen en behoeften van de deelnemers getoetst om zo een gevarieerd en veelzijdig programma samen te gaan stellen, afgestemd op de deelnemers met een visuele beperking.

U kunt hierbij denken aan het voordragen, - luisteren naar gedichten, Workshop schilderen, Bingo, Bloemschikken, bijpraten, Presentatie Koninklijke Visio, gastoptreden van een dichter of muzikaal ensemble.

De start van dit Oogcafé, is onder voorbehoud ( minimaal 5 personen ) en zal naar alle verwachtingen plaats gaan vinden op vrijdagochtend 3 november aanstaande. Start om 10:00 uur, inloop vanaf 09:30. 

Kosten bedragen € 2,25 (inclusief koffie/thee). Aansluitend kunt u gebruik maken van een lunch die wordt aangeboden.  

Wanneer u geïnteresseerd bent of u kent iemand met een visuele beperking, schroom dan niet om hem of haar over dit initiatief te informeren.

 

Kom vrijblijvend kennis maken op vrijdagochtend 3 november aanstaande !

 

Voor verdere informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met de initiatiefnemers van dit Oogcafé.

Henny Verberk - Verhagen, email : hennyverhagen12@gmail.com  telefoon : 077 - 4664429.

Of bij Bertine van Heugten,  durneeve@gmail.com, telefoon : 077 - 3746174


Terug naar overzicht